Shiatsu & Yoga -oud

Shiatsu is een oude massagevorm uit Japan. Met de duimen, handpalmen of ellebogen wordt er druk uitgeoefend op de punten van de meridianen. Dit zijn energiebanen in het lichaam die in verbinding staan met de verschillende organen. Shiatsu is gebaseerd op de TCM (Traditional Chinese Medicine) en gaat over de kleding heen. Door de liefdevolle aanraking gaat de energie weer stromen.

Wanneer je niet lekker in je vel zit, last hebt van stress of gewoon behoefte hebt aan zachte aanraking, is een shiatsu massage misschien wel iets voor jou.

Yoga is een oude leer met wortels in India die als doel heeft de mens tot rijpheid te brengen. Inmiddels is yoga niet meer weg te denken uit de Westerse maatschappij. Het is echter meer dan alleen maar fysieke oefeningen doen. Het is een spirituele manier van leven. Yoga helpt je om gezond te blijven maar ook om tot inzicht te komen.

Je maakt kennis met de werking van lichaam & geest d.m.v. asana’s (houdingen), pranayama (ademhalingstechnieken) en dhyana (meditatie). Je leert te ontspannen,  je vergroot je bewustzijn en je ontdekt een nieuwe wereld!

Ben je op zoek naar een bewuste(re) manier van leven? Wil je op reis naar binnen omdat je het in de buitenwereld niet kunt vinden? Probeer eens een yogales bij mij. Stuur me een berichtje: shiayoga@gmail.com

[/vc_column_text]